Blogs Banyoles

Benvinguts i benvingudes al Blog del Servei d’Educació, un espai per conèixer, debatre i gaudir de les propostes educadores de la ciutat


El proper dijous 17 de març, Jaume Fàbrega, professor de Gastronomia i Enologia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista, ens acompanyarà en la darrera sessió del Club de Lectura Fàcil que organitza conjuntament la Biblioteca de Banyoles i el Servei de Català del Pla de l’Estany.

Amb el títol Introducció a la cuina catalana: ingredients, plats, tècniques i maneres de menjar, Fàbrega farà una aproximació  als aspectes més  remarcables de la cuina catalana, en el context de la Mediterrània i d'altres cuines del món.

La trobada, que tindrà lloc al Museu Darder a les 6 de la tarda, està oberta a tothom: alumnes de català, participants en el Club de Lectura Fàcil, participants en el VxL i tothom que estigui interessat en la gastronomia.



Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

 

 

 

 

 

 

Documents

 Titol 
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Calendari escolar 17-18Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega