Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

IMPULS, UN NOU PROJECTE DE CIUTAT

26/02/2016

El Servei d'Educació de l’Ajuntament de Banyoles posem en marxa, amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica i dels instituts de Banyoles, IMPULS un espai formatiu adreçat a joves de més de setze anys que pretén posar en relleu els elements imprescindibles i més valuosos a l'hora de construir i emprendre el projecte de vida personal o professional.

La constància, la il·lusió, la dedicació, l'assertivitat, la proacció, la cooperació són alguns dels elements que s'aniran tractant en aquest espai, amb l'objectiu de dotar els joves d'estratègies i recursos que els ajudin amb un IMPULS 

IMPULS es podrà desenvolupar amb diferents formats, com ara col·loquis, cinefòrums, etc. i està finançat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles.

La primera sessió es portarà a terme el divendres 11 de març al Teatre Municipal de Banyoles a les 12 del migdia.

En aquesta primera sessió IMPULS acollirà una acció organitzada per INNY, una organització formada per joves que compartiran amb els joves dels instituts els seus projectes de vida singulars i emprenedors a partir dels quals tractaran temàtiques vinculades al talent, l’èxit personal i professional i la superació.

L’acte s’organitza en diferents parts: en una primera part hi ha quatre intervencions d’uns quinze minuts aproximadament per part de joves INNY entre 15 i 25 anys; a continuació s’obre un torn obert de preguntes i després s’ofereix l’opció de participar en un networking per tal que es puguin tractar temes en petit comitè.

Un dels valors afegits que aporta INNY és el de la proximitat entre els ponents i els oients, tots ells joves, fet que facilita la connexió entre uns i altres a l’hora de compartir les seves experiències i estratègies per impulsar el propi projecte personal.

 
                                                            
 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial