Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

EL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL DE BANYOLES CELEBRA EL SEU SEGON PLENARI DEL CURS

17/04/2015

Aquest dijous 16 d’abril el Consell Escolar Municipal de Banyoles es va reunir a l’Institut Josep Brugulat a les 8 del vespre, on es van tractar diferents temes relacionats amb la planificació educativa i diversos programes educatius que es porten a terme.

L’Institut Josep Brugulat va acollir el CEM presentant el programa Aula de Convivència i Reflexió, vinculat a tasques a la comunitat, que fa temps que desenvolupen al centre. Entre altres temes, es va presentar a la comunitat educativa el Programa Lleure per a Tothom i es va fer un seguiment del Pla Educatiu d’Entorn i alguna de les seves activitats.

També es va presentar l’activitat Robòtica Banyoles, que forma part de la Guia de Recursos Educatius Municipals, dins el bloc de ciència i tecnologia, i que rep finançament de la Fundación Espanyola para la Ciencia y la Tecnología.

Es va parlar de l’Eduquem en Família, amb el seu espai al blog i es va convidar a la darrera xerrada del curs, el dia 13 de maig, amb Víctor Küppers, a l’escola Can Puig. La Balca va informar que el proper cap de setmana hi ha l’acte de portes obertes i el dinar de celebració del desè aniversari de La Balca, del desenvolupament del programa Vine a La Balca! i el proper procés de preinscripció que s’obrirà la primera setmana de maig.

El tema central de la reunió va ésser la planificació educativa. Es va informar dels resultats de la preinscripció i de la planificació de les places de secundària obligatòria pels propers cursos.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial