Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

EDUQUEM EN FAMÍLIA: propera xerrada i nou espai al blog

09/01/2015

La segona xerrada del cicle de l’Eduquem en família d’aquest curs anirà a càrrec de la psicòloga Úrsula Oberst, que ens parlarà dels límits:

Posar límits sense càstigs...Com?

Dijous 15 de gener, a 2/4 de 10 del vespre a l’escola Baldiri Reixac.

Ursula Oberst és doctora en Psicologia de la Facultat de Psicologia Blanquerna. Ha treballat en diferents àmbits de la psicologia clínica educativa a Alemanya i Catalunya, on resideix des de 1992. Ha desenvolupat el mètode d’Educació per a la Convivència (EDUCON) i imparteix cursos de formació a escoles i a pares i mares. Col·labora en diversos mitjans de comunicació i ha escrit diversos articles i llibres científics i de divulgació, entre d’altres Posar límits al nen consentit, amb Ramon Company, l’any 2013.

D’altra banda, us informem que el programa Eduquem en família ja té un espai propi al Blog d’Educació. Hi trobareu el calendari de les xerrades, una breu ressenya de la història professional de cada ponent i alguns enllaços, perquè si us interessa pugueu aprofundir en els temes amb alguna informació addicional.

Aquest nou espai ha nascut de la proposta que pares i mares de la comissió de treball de l’eduquem ens van fer i compta amb la seva col·laboració: moltes gràcies a tothom!

Desitgem que us agradi i us esperem a la propera xerrada.

Us recordem que l’Eduquem en família és un programa organitzat per les AMPA de tots els centres educatius de la ciutat i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles i aquest curs celebra la seva cinquena edició.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial