Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ARRIBA EUROSCOLA 2015, UN CONCURS ESCOLAR PER A PROFESSORS I ALUMNES

24/10/2014

Euroscola és un concurs escolar per a professors i alumnes de 3r i 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà establerts en territori espanyol. La XXI edició del concurs està dedicada a l'Any Europeu del Desenvolupament 2015.

El Parlament Europeu ha insistit que el focus de l'any europeu ha de recaure en la dignitat de cada ésser humà d'aquest planeta i per això ha triat el lema "el nostre món, la nostra dignitat, el nostre futur".

Si ets professor de l'ESO (3r i 4t), Batxillerat o de Cicles Mitjà de Formació Professional de Grau Mitjà en un centre escolar establert en territori espanyol i t'interessa motivar els teus alumnes amb:

  • L'increïble repte de la cooperació per un món futur més just, més estable i sostenible per a la humanitat.
  • Com poden contribuir-hi els joves i els centres escolars en la cooperació al desenvolupament, promoure el pensament crític, el sentit de la responsabilitat i participar en projectes solidaris.
  • Conèixer els programes europeus de cooperació al desenvolupament i les estratègies europees de lluita contra la pobresa dins i fora de la Unió Europea.

Consulta les bases del concurs l’Euroscola per tenir més informació del funcionament del concurs.

Calendari:

Inscripcions: del 13 d'octubre de 2014 al 2 de març de 2015

Fase inicial:  del 19 de gener al 20 de març

Fase final:  del 24 de març al 14 d'abril

Més informació

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial