Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

PRESENTACIÓ DE LA NOVA EDICIÓ DE LA GUIA DE RECURSOS

04/08/2014

La Guia de Recursos Educatius Municipal és un programa d’àmbit educatiu-formatiu que es porta a terme amb la col·laboració del conjunt d’àrees, serveis i equipaments de l’Ajuntament de Banyoles i d’entitats de diferents àmbits, i que està editada pel Servei d’Educació. L’objectiu principal d’aquest programa és potenciar els valors educatius de la ciutat i la formació de les persones al llarg de la vida.


La Guia ofereix activitats de coneixement dels equipaments, de coneixement del municipi, audicions escolars i espectacles teatrals, tallers de convivència per a infants i joves, activitats d’aproximació a la ciència i la tecnologia, cursos d’idiomes, esportius, per a gent gran, educació per la mobilitat segura, de promoció de l’art i la tradició, de promoció de la lectura, etc.


En la seva catorzena edició, La Guia pel curs 2014-2015 es presentarà durant aquest mes de setembre i es podran sol·licitar activitats durant tot el mes. Enguany les sol·licituds d’activitats es poden fer en línia, a través d’un formulari que trobareu a l’Espai Guia d’aquest Blog, on també podeu consultar La Guia en format digital.


Com a novetats, enguany s’ofereixen dues activitats noves per a joves: narració de contes i visites de Ràdio Banyoles a l’aula; coincidint amb la Biennal de Pessebres, una activitat ofereix la possibilitat als centres de fer un pessebre i presentar-se al concurs; visitar i conèixer l’Arqueta de Sant Martirià; introducció al món de la robòtica; visita a la clínica de Banyoles; visita al Molí Paperer i tallers per aprendre a fer paper artesà i activitats d’emprenedoria.


Els dos últims cursos, el programa ha rebut finançament de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial