Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

JORNADA DE FORMACIÓ: ELS MINI ESPORTS

24/04/2014

La Càtedra d'Esport i Educació Física UdG organitza unes Jornades de divulgació i debat en relació amb l'esport de base en els esports col·lectius (futbol, bàsquet i handbol) amb la participació d'experts en la formació esportiva, els dies 6 i 7 de juny de 2014, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Banyoles.

El principal objectiu de les jornades Els mini esports: estat actual de l’esport de base en els esports col·lectius és poder donar eines pràctiques i debatre amb relació als problemes diaris dels tècnics esportius, entrenadors i formadors dels anomenats "miniesports".

Es presentarà l'estat actual de la proposta de la Secretaria General de l'Esport en relació amb el Pla Estratègic de l'Esport Escolar (PEEC), així com l'estat de la qüestió actual de la llei de l'esport respecte als clubs esportius i tècnics. S’aprofundirà en aspectes d'entrenament com les etapes de canvi durant el procés de formació del nen, els jocs reduïts com a metodologia de treball, o el que suposen les adaptacions reglamentaries durant la seva formació.

Creiem que pot ser d'interès per totes les persones que dediquen el seu coneixement i motivació en l'esport de base, entrenadors/es i formadors/es.

Us hi esperem!

Més informació a http://www.udg.edu/tabid/5649/Default.aspx

Programa de la jornada




El BlogVeure'n més

Cercador

Historial