Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Performance i altres activitats per la diada de Sant Jordi a Banyoles

19/04/2013

El proper 23 d'abril, diada de Sant Jordi,  tindran lloc a Banyoles tot un seguit d'accions al voltant del foment de la lectura.

Els alumnes de Batxillerat artístic de l'Institut Josep Brugulat, amb la col·laboració d'alguns alumnes del centre Casa Nostra, dins el Pla d'Impuls a la Lectura i el Pla Educatiu d'Entorn, el dia de Sant Jordi faran una Performance lectora!

Ningú no pot ignorar la importància de la lectura en tots els àmbits de la vida. Malgra això, si ara anem passejant fins a la plaça de la nostra ciutat o poble, quanta gent veurem llegint? Poques persones, potser alguna en una terrassa... Però si és tan bàsic, com és que sigui tan poc evident? La performance Penjats per la lectura, emmarca en el Pla d'Impuls a la Lectura del Departament d'Ensenyament, no vol ser una teatralització, sinó una acció conjunta, real, fruit de la col·laboració d'aquests alumnes.
El dia de Sant Jordi, en set punts de Banyoles, la lectura s'integrarà en el paisatge, en formarà part. Segurament sorgiran preguntes com: Què fan aquests nois i noies? Doncs una cosa ben sezilla: llegir!
El dimarts 23 d'abril la lectura estarà per tot arreu, no només comprant llibres sinó també llegint!!

A més, com ja és habitual als centres escolars es porten a terme diferents activitats relacionades amb el món del llibre i entre les 10 i les 12 del matí els alumnes de primària faran la tradicional lectura de relats a la Plaça Major.

La Biblioteca tindrà una parada on exposarà la seva mascota, la Rita Xuclalletres, i un seguit de llibres i noves adquisicions per a l'ocasió.

A Cal Drac es pot visitar l'exposició artística sobre El Petit Príncep preparada per l'Institut Brugulat i amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal. Estarà oberta els dilluns, dimecres i divendres, de 4 a 8 de la tarda.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial