Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Segon Plenari del Consell Escolar Municipal

19/04/2013

Dimecres 17 d'abril es va dur a terme la segona sessió plenària del Consell Escolar Municipal de Banyoles, a l'Escola Nova.

En aquesta reunió es va presentar el procés de participació del POUM i es va demanar la implicació de la comunitat educativa en aquest procés i la seva col·laboració en la difusió. També es va informar sobre el desenvolupament de l'analisi de l'enquesta jove, amb unes pinzellades gràfiques, i es va informar que al setembre o octubre es presentaran els resultats i a partir d'aquí es podran treballar conjuntament propostes d'acció. L'OME va informar dels resultats de la preinscripció ordinària a P3 i 1r d'ESO. Benestar Social del Consell Comarcal va presentar El Portal, l'equipament en què s'ha transformat l'antic Centre Obert ubicat al carrer de Girona i van explicar els serveis que ofereixen adreçats a la infància i a la família.
També es van tractar altres temes com les properes preinscripcions a La Balca, els resultats dels ajuts per llibres que s'ha gestionat des de l'Ajuntament de Banyoles i la proposta amb relació a la continuïtat de les Aules d'Acollida al municipi que es vol demanar al Departament d'Ensenyament.

En acabar, les persones assistents van poder visitar l'escola, guiades per l'equip educatiu.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial