Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Acords del Consell Escolar Municipal, en el darrer plenari del curs

20/06/2012

De cara al curs vinent caldrà fer un esforç molt important per mantenir en funcionament alguns del Programes Socioeducatius que s'estan portant a terme a Banyoles, molts d'ells sostinguts amb subvencions de diverses procedències i amb aportació municipal. Donat que pel proper curs no es comptarà amb el finançament de les subvencions, el President del Consell Escolar Municipal, Miquel Noguer, va exposar la prioritat de donar continuïtat a projectes com ara la Intervenció Socioeducativa Canaleta-Can Puig, el Boli Blau o la Mediació Comunitària.

Per la seva banda, el director de l'Escola de Música, Sam Atencia, va explicar com es portarà a terme el procés de fusió entre l'EMMB i el Taller de Música i què implicarà.

També els directors dels centres públics de secundària van exposar els motius pels quals han sol·licitat la realització de la jornada compactada a ESO i que esperen resposta per part del Departament d'Ensenyament.

Acord de dies de lliure disposició pel curs 12-13:

Als centres d'educació infantil i primària (quatre dies): divendres 2 de novembre, divendres 7 de desembre, dilluns 11 de febrer i dilluns 20 de maig.

Als centres d'educació secundària (tres dies): divendres 2 de novembre, divendres 7 de desembre i dilluns 20 de maig.

Acord sobre la proposta de dates dels plenaris del CEM pel curs 12-13:

1r plenari: dimecres 17 d'octubre de 2012
2n plenari: dimecres 17 d'abril de 2013
3r plenari: dimecres 12 de juny de 2013

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial