Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Noves ofertes en estudis postobligatoris pel curs vinent: batxillerat en arts escèniques i cicle formatiu de grau mitjà en salvament i socorrisme

31/05/2012

Aquest dimarts al matí es va dur a terme la roda de premsa de presentació  d'aquesta nova oferta formativa als instituts de Banyoles, en la qual es van presentar els nous estudis en ensenyaments postobligatoris que s'impartiran a partir del curs vinent, 2012-2013.

El batxillerat en arts escèniques tindrà com història de la música, anàlisi musical, arts escèniques i lleguatge musical, entre d'altres i s'emmarca dins el batxillerat artístic que ja està impartint l'Institut Josep Brugulat des de fa un curs. L'Ajuntament de Banyoles ha posat a disposició la Factoria d'Arts Escèniques per poder impulsar la formació pràctica d'aquest batxillerat.

Per altra banda, el cicle formatiu de grau mitjà de salvament i socorrisme capacita per tutelar o dirigir activitats aquàtiques, i sobretot per garantir la seguretat de les instal·lacions esportives i piscines. Aquest cicle formatiu també té la col·laboració de l'Ajuntament de Banyoles i altres entitats com el Club Natació Banyoles.

A la roda de premsa hi van participar l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Albert Bayot, la inspectora d'Ensenyament, Maria Teresa Sala, el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, el director de l'INS Pere Alsius, Víctor Pérez, i la directora de l'INS Josep Brugulat, Judtih Cuadras.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial