Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

ESTEM DE PREMIS: concurs preuniversitari de treballs de recerca, premis Astrobanyoles i Fem Matemàtiques

23/04/2012

CONCURS PREUNIVERSITARI DE TREBALLS DE RECERCA. El passat 30 de març l’Anna Maria Rustullet, alumna de l’Institut Pla de l’Estany, va guanyar un dels premis d’aquest concurs convovat per la Universitat Internacional de Catalunya, amb la defensa del seu treball “Animació d’una llegenda del Pla de l’Estany, les Aloges”.

FEM MATEMÀTIQUES. Dissabte 14 d’abril l’escola Baldiri Reixac va acollir la fase territorial d’aquest concurs.
Els estudiants de la comarca que es van classificar per a la fase següent van ser: de 6è de primària Maria Tarradas i Anna Capdevila, de l'escola Baldiri Reixac; de 1r d'ESO Núria Daranas de l'Institut Josep Brugulat; de 2n d'ESO Nil Barranco, de l'Institut Josep Brugulat i Marc Palmada de l'Institut Pere Alsius.
Aquests alumnes participaran a la fase final de Catalunya, el dia 12 de maig a Lloret de Mar.

SEGONA EDICIÓ DEL PREMI ASTROBANYOLES DE RECERCA i DIVULGACIÓ CIENTÍFICA. El lliurament de premis va tenir lloc el passat dissabte 14 d'abril a la sala d'actes del Museu Darder de Banyoles.

En la categoria d’educació secundària es va premiar el treball "Flora urbana. Itineraris botànics de la ciutat de Banyoles", de Carla Iglesias i Anna Pagès, estudiants de 4art d'ESO de l’Institut Pere Alsius.

Pel que fa a batxillerat es van premiar tres treballs: "Els marcadors tumorals", d'Isabel Bermejo i Nàdia Saura de 2n batxillerat del Ins.Josep Brugulat, "Només és què estic de sort? Estudi matemàtic i estadístic sobre jocs d'atzar", de l'Eva Bramón, i "Les algues, paisatges bentònics" de la Mar Vila, tots dos de 2n batxillerat de l’Institut  Pere Alsius.

Van quedar deserts els premis de les categories de cicle superior de primària i cicles formatius.

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial