Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

Exposició Corbes i Superfícies

08/03/2012

Amb aquesta exposició es pretén divulgar la matemàtica proposant un seguit d'experiències, tant als alumnes de primària, secundària i batxillerat (visites concertades entre setmana) com a la resta de la població (visites durant el cap de setmana i festius, en l'horari d'obertura del museu.) L'exposició és lúdica i divulgativa, donant pas al plaer de pensar, reflexionar, deduir, discutir i jugar d'una manera intel·ligent a través de diverses activitats interactives.
Les experiències que es presenten mostren aspectes especialment intuïtius i visuals de les matemàtiques i els mòduls estan ideats per a ser manipulats, en definitiva, per fer jugar tothom.

Horaris:
Dissabtes: de 2/4 d'11 a 2/4 de 2 i de 4 a 2/4 de 7
Diumenges: de 2/4 d'11 a 2
Del 6 al 8 d'abril (Setmana Santa): de 2/4 d'11 a 2/4 de 2 i de 4 a 2/4 de 7
9 d'abril: de 2/4 d'11 a 2
Escoles: visites concertades
Entrada gratuïta

Organitzen: Museu Darder-EIE, Astrobanyoles i Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA)

Amb la col·laboració de: el grup de treball Eduquem en Família format per les AMIPA de Banyoles i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles.


VISITES GUIADES PER A FAMÍLIES

Mentre duri l'exposició, dins l'horari del Museu, es faran vistes guiades a les 11 del matí i a les 5 de la tarda per tal que les famílies i persones interessades puguem gaudir d'una visita guiada gratuïtament, amb grups de fins a 25 persones.

Les persones interessades us podeu apuntar a la visita guiada trucant al Museu Darder, al telèfon 972 574467 (Georgina) i indicant quants sereu, l'edat dels infants si n'hi ha i el dia i hora que us interessa.

Paral·lelament s'organitzaran xerrades i altres actes relacionats amb aquesta temàtica oberts a tots els públics.

Podeu consultar més informació a mesura que es vagi actualitzant a:

www.museusdebanyoles.cat

http://blocs.banyoles.cat/educacio

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial