Blogs Banyoles

Benvinguts i benvingudes al Blog del Servei d’Educació, un espai per conèixer, debatre i gaudir de les propostes educadores de la ciutat


Ahir dimecres, 25 de novembre, es va reunir la Comissió de Biblioteques del PEEBP. Els membres de la comissió d'enguany estem molt il.lusionats de cares aquest curs.

Ens plau informar-vos que properament i de forma pilot, s'iniciarà una activitat amb la col.laboració de la Biblioteca Municipal. Mitjançant voluntaris l'objectiu a assolir serà apropar a alumnes de cicle superior d'algun CEIP del municipi a la Biblioteca, per tal que coneguin aquest servei i poder anar treballant hàbits i normes. Periòdicament un voluntari/a recollirà un o més nens/es d'una escolar per anar a la Biblioteca. Un cop allà realitzaren la lectura d'algun conte o una altre activitat similar. Seguirem informant de com es va desenvolupant l'activitat.

La comissió també va començar a treballar en l'organització de la participació dels centres escolars en la programació d'actes de la Diada de Sant Jordi.

 

 

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

 CALENDARI D'ACTIVITATS

 

     Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents

 Titol 
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
MANIFEST CIUTATS EDUCADORES 2017Descarrega
Calendari escolar 18-19Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega