Vols estar al dia de la programació educativa de Banyoles?

Uneix-te a la llista

*Camp requerit

×

S'ha fet la 2ª trobada del TALLER DE FAMÍLIES de l'IES Pere Alsius

30/03/2009

La voluntat d'aquest Taller és que l'Aula d'Acollida sigui el punt de reunió de professorat, alumnat i famílies autòctones i novingudes. En aquests moments compta amb la col·laboració de 5 mares autòctones i d'un grup nombrós d'estudiants de 3r i 4t que fan projectes costat per costat amb els companys i companyes de l'Aula d'Acollida.
Aquest Taller és una extensió més de l'Aula d'Acollida que ara acosta llocs importants de la ciutat a les famílies nouvingudes.
A l'Aula de Formació d'Adults se'ns ha informat dels cursos que s'hi poden estudiar i de les condicions. S'ha remarcat la importància d'aprendre català i la dificultat que tenen per atendre totes les demandes que els arriben.
Al Cosorci de Benestar Social se'ns ha explicat quines ajudes s'hi poden rebre i com funciona l'atenció a la gent. Així, s'ha parlat de l'assistència social bàsica, de l'atenció als nens, a les dones en situació de violència i a la gent gran.
Hi han previstes dues trobades més durant aquest curs que seguiran aquest mateix format de visita: preparació a càrrec de les famílies autòctones, fitxa de cada lloc visitat escrita en la llengua de les famílies nouvingudes i presentació a càrrec dels responsables de l'entitat que es visita.
 

El BlogVeure'n més

Cercador

Historial